loading

Accesoriile autovehiculului OPEL Movano.

Opel Movano Combi și Opel Movano Bus oferă un nivel sporit de confort, flexibilitate și caracter practic în dotarea standard. O gamă largă de accesorii personalizate Opel îți permite să le adaptezi perfect la dorințele și nevoile tale.

Opel Movano - Huse pentru scaune

Confort și comoditate

Simte-te ca acasă! Deoarece ne petrecem atât de mult timp în autovehicul, acesta devine adesea o casă departe de casă. Vei găsi tot îți trebuie pentru ca autovehiculul tău Opel să arate grozav și să fie atât de confortabil cât își dorești: atât la interior cât și la exterior, de la covorașe până la sisteme de organizare a portbagajului și multe, multe altele.

Opel Movano - Pachet actualizare sistem de navigație

Infotainment

Traseul este parcurs cu mai multă plăcere - sistemele infotainment de la Opel sunt cu adevărat performante. Rămâi conectat printr-o gamă variată de suporturi pentru telefon mobil și kituri hands-free Bluetooth, sisteme de navigație, hărți de navigație actualizate și numeroase conexiuni multimedia, precum suportul pentru tabletă.

Opel Movano - Apărătoare de noroi

Siguranță și protecție

Siguranță sporită în timpul conducerii și un aspect îmbunătățit. De la apărătoarele de noroi și peliculele de protecţie a caroseriei până la sistemele de alarmă și scaunele pentru copii, vei găsi toate lucrurile de care ai nevoie pentru a asigura protecția optimă a familiei tale - și pentru ca autovehiculul tău Opel să arate la fel de bine ca în ziua în care l-ai cumpărat.

Opel Movano - Șină longitudinală pentru plafon, demontabilă

Sisteme de transport și suporturi

Cu Opel, transportul încărcăturii este floare la ureche. Gama noastră variată de sisteme de transport și suporturi flexibile este ideală pentru toate călătoriile și activitățile tale sportive. Selecția noastră include produse originale proiectate de Opel, precum și produse de la partenerul nostru Thule, liderul de piață în domeniul sistemelor de transport.

Opel Movano - Jante

Jante

Personalizează-ți autovehiculul Opel cu un set nou de jante! Indiferent de gusturile tale, ai la dispoziție o gamă extinsă de jante din aliaj originale Opel pentru a-ți personaliza autovehiculul. Bucură-te de stilul și de calitatea accesoriilor originale Opel.