loading

Siguranţa şi securitatea merg mână în mână.

În orice mediu de afaceri, sosirea la destinaţie într-o formă bună, cu toate lucrurile la locul lor, este esenţială. Pentru autovehiculul Opel Movano a fost proiectat un nivel ridicat de siguranţă activă şi pasivă, precum şi securitate inteligentă, atât pentru cabină, cât şi pentru compartimentul pentru încărcătură.

Opel Movano - ESP®

ESP®

Sistemul ESP® de ultimă generaţie împreună cu sistemul de asistare la pornirea în rampă, sistemul de prevenire a balansului remorcii şi sistemul îmbunătăţit de control al tracţiunii fac parte din dotarea standard în materie de siguranţă, îmbunătăţită semnificativ, ce garantează securitatea pasagerilor şi a încărcăturii.

Oglindă pentru unghiul mort

O dotare simplă, dar inteligentă prin care stresul poate fi eliminat din programul tău de lucru: oglinda convexă de dimensiuni mari montată pe parasolarul pasagerului din faţă oferă o acoperire suplimentară a unghiului mort în timpul deplasării cu spatele în locuri înguste.

Avertizare privind depășirea benzii de circulație

Dotare standard pentru Opel Movano Combi și Bus, avertizarea privind depășirea benzii de circulație te avertizează dacă începi să părăsești accidental banda de circulație. Depășirea marcajului fără semnalizare activează sistemul și declanșează alarmele sonore și vizuale.

Opel Movano - Iluminare statică în viraje

Iluminare statică în viraje

Activată automat, la viteze reduse, de către comutatorul pentru semnalizatoarele de direcție şi unghiul de bracaj, această funcție permite iluminarea acelor zone în care este necesar acest lucru.

Opel Movano - Funcția de dezactivare a airbagului pasagerului

Funcția de dezactivare a airbagului pasagerului

Opel Movano dispune de centuri de siguranță cu prindere în trei puncte pentru toți pasagerii. Airbagul pentru pasagerul din față, dotare standard, poate fi dezactivat. Airbagurile tip cortină pentru partea din față sunt opționale.

Opel Movano - Asistent fază lungă

Asistent fază lungă

Asistentul pentru faza lungă disponibil opțional pentru Opel Movano Combi și Bus face conducerea mai ușoară și mai sigură pe timpul nopții, prin trecerea automată la fază scurtă atunci când sistemul detectează prezența altor autovehicule care se deplasează din sens opus. Atunci când carosabilul este liber, asistentul revine automat la faza lungă.

Opel Movano - Sistemul de asistare la parcare

Sistemul de asistare la parcare

Sistemul de asistare la parcare emite o avertizare sonoră pentru a preveni deteriorările la deplasarea în marşarier.

Opel Movano - Cheie cu 3 butoane

Cheie cu 3 butoane

Cheia permite blocarea sau deblocarea ambelor uşi din faţă sau a ușilor din spate și laterale sau blocarea/deblocarea independentă a tuturor uşilor.

 • Butonul 1
  - o apăsare: deblochează ambele uşi ale cabinei
  - două apăsări: deblochează toate uşile
 • Butonul 2 (deschide hayonul)
  - o apăsare: deblochează uşile spate şi laterale
 • Butonul 3
  - o apăsare: blochează toate uşile
Opel Movano - Sistemul de alarmă

Sistemul de alarmă

Alarma antifurt controlată prin telecomandă utilizează senzori de mișcare volumetrici pentru a proteja întregul autovehicul (compartimentul motorului, cabina și compartimentul pentru încărcătură) împotriva tentativelor de efracție.