loading

Am depus intotdeauna toate eforturile necesare pentru a proteja mediul, insa astazi reciclarea nu mai este o optiune, ci o cerinta legala. 
Incepand cu data de 01.10.2006 reglementarile ELV (vehicul la sfarsitul ciclului de viata) au intrat in vigoare si in Romania.

O initiativa referitoare la reciclare care solicita producatorilor sa diminueze cantitatea de deseuri generate de procesul de productie a vehiculelor si de procesarea acestora la sfarsitul ciclului de viata.
Toate vehiculele marca Opel inregistrate de la 01.10.2006 respecta reglementarile ELV si, in cazul in care indeplinesc anumite conditii*, pot fi returnate gratuit de proprietari catre compania Opel la sfarsitul ciclului de viata.

Nu va faceti griji daca vehiculul dumneavoastra ajuns la sfarsitul ciclului de viata a fost construit inainte de aceasta data. Incepand cu data de 01.01.2007 colectarea gratuita a vehiculelor uzate a fost extinsa pentru toate vehiculele marca Opel.

Vrem să fim siguri ca vehiculul dumneavoastra aflat la sfarsitul ciclului de viata este reciclat ecologic.
De aceea am luat toate masurile necesare pentru a ne asigura ca locatiile noastre de colectare respecta cerintele legale impuse de reglementarea ELV si am obtinut autorizatii din partea unor experti independenti în conformitate cu legislatia in vigoare.

Toti partenerii nostri de colectare, toate procedurile si intreaga documentatie aferenta intrarilor si iesirilor de materiale vor fi verificate de asemenea de expertii nostri in reciclare.
Adresati-va celui mai apropiat partener de colectare Opel.

* Vehiculul dumneavoastra se incadreaza in programul Opel de colectare gratuita doar daca:

- Vehiculul dispune de maximum 9 locuri sau este un vehicul comercial usor cu o greutate de pana la 3.5 tone.
- Nu lipsesc piese sau componente esentiale
- Documentele originale ale vehiculului sunt predate impreuna cu vehiculul.

Predati vehiculul dumneavoastra aflat la finalul ciclului de exploatare catre unul dintre partenerii nostri de colectare, iar acesta are obligatia sa va inmaneze un Certificat de Distrugere de care aveti nevoie pentru a radia vehiculul din circulatie.

Acum puteti fi sigur ca vehiculul dumneavoastra uzat va fi reciclat utilizand cea mai ecologica metoda disponibila.

Sus pagina